2/01/2009

Maison de Cerisier - 押さえておきたいフレンチ

昨日、渋谷のメゾン・ド・スリジエで食事をしたついでに、一階で店頭販売しているパテとチーズを買って帰った。この白カビチチーズは北海道産で、「さくら」と命名され、とてもクリーミーな逸品だった。パテはカンパーニュとカナールをいただいてみたが、素直に楽しめるおいしさだったのと、何しろ値段が極めてリーズナブルだと思う。写真を見てもこの感激は伝えにくい。


As we had dinner at la Maison de Cerisier in Shibuya yesterday, I conveniently bought some paté and cheese at the first-floor shop. The cheese is named “Sakura” made in Hokkaido, and this brie-like fromage was very creamy rich and excellent. Paté de campagne and another piece of canard were quite straightforward and enjoyably delicious, and above all the price was just reasonable. This exciting finding cannot be expressed through the picture.

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