昨夜は大学時代の小グループで同窓会。新宿近辺で集まれる場所を探してこのイタリアン・バルに落ち着いた。料理はハム類、カルパッチョ、パスタなど、どれも食材にこだわりを持ちおいしく供される。リストランテとかトラットリアといった気取りもなく、味も単にイタリアンというより何だか丁寧に美味い家庭の味という感覚になれる落ち着いた雰囲気の小さなお店で、参加女性陣も満足そうだった。飲んだワイン、ヴェルデッキオは通常より甘みが強め、プリミティーヴォはしっかりしていた。
A small group reunion of university class mates last night, and we gathered at an Italian bar near Shinjuku-Gyoen park. The course menu included some assorted ham, carpaccio, salad, spaghetti of cabbage and shrimps before the main pork roast, each of them was with carefully chosen material and quite good. Artesia's atmosphere is nothing classy like ristorante or trattoria, a truly relaxing small space, and I thought its taste of very well cooked home dishes than simply Italian that made our female members very happy.
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